+389 (0)72220229 ispor@ff.ukim.edu.mk

Најнови објави

На 31.05.2018, во Скопје, се одржа Иновативниот Форум под мотото „Со иновација до здрава нација“, кој за прв пат се организира во Р. Македонија од страна на Асоцијацијата на претставниците на странските производители на иновативни лекови – ФАРМАБРЕНД НОВА и

ЗА ИСПОР

Цели

Основни цели и задачи на здружението…

 

Организација

Организација на ИСПОР – Скопје

 

Членови

Регистрација и најава на членови

 

Историјат

Повеќе за историјатот на ИСПОР…

 

Факти

Објави

Членови

Публикации

Настани

Најава за членови

Запомни ме

Заборавено корисничко име или лозинка?

Не сте член? Кликнете тука за да аплицирате

Заборавено корисничко име или лозинка
Ве молиме внесете ја вашата email адреса. Корисничкото име и новата лозинка ќе ви бидат пратени по email.