+389 (0)72220229 ispor@ff.ukim.edu.mk

Анализа на минимизација на трошок за споредба на употреба на субкутана наспроти интравенска форма на апликација на Herceptin

Дополнителни Информации

  • Категорија: Локални
  • Организирано од:
  • Датум: 4 Oct 2017

Проект

Анализа на минимизација на трошок за споредба на употреба на субкутана наспроти интравенска  форма на апликација на Herceptin.

Траење на проектот: 2015

Фотографии

Најава за членови

Запомни ме

Заборавено корисничко име или лозинка?

Не сте член? Кликнете тука за да аплицирате

Заборавено корисничко име или лозинка
Ве молиме внесете ја вашата email адреса. Корисничкото име и новата лозинка ќе ви бидат пратени по email.