+389 (0)72220229 ispor@ff.ukim.edu.mk

Прифаќање и адаптирање на здравствена технологија за лекот Gazyva (Obinutuzumab) во праволиниски третман на пациенти со хронична лимфоцитна леукемија (ХЛЛ)

Дополнителни Информации

  • Категорија: Локални
  • Организирано од:
  • Датум: 18 Jun 2018

Проект

Прифаќање и адаптирање на здравствена технологија за лекот Gazyva (Obinutuzumab) во праволиниски третман на пациенти со хронична лимфоцитна леукемија (ХЛЛ) во Република Македонија,

Траење на проектот: 2016-2017

Фотографии

Најава за членови

Запомни ме

Заборавено корисничко име или лозинка?

Не сте член? Кликнете тука за да аплицирате

Заборавено корисничко име или лозинка
Ве молиме внесете ја вашата email адреса. Корисничкото име и новата лозинка ќе ви бидат пратени по email.