+389 (0)72220229 ispor@ff.ukim.edu.mk

Трошок-Ефикасност за лекот Perjeta (pertuzumab) кај пациенти со HER 2 позитивен метастатски карцином на дојка Р.Македонија.

Дополнителни Информации

  • Категорија: Локални
  • Организирано од:
  • Датум: 18 Jun 2018

Проект

Трошок-Ефикасност за лекот Perjeta (pertuzumab) кај пациенти со HER 2 позитивен метастатски карцином на дојка Р.Македонија.

 

Траење на проектот: 2016-2017

Фотографии

Најава за членови

Запомни ме

Заборавено корисничко име или лозинка?

Не сте член? Кликнете тука за да аплицирате

Заборавено корисничко име или лозинка
Ве молиме внесете ја вашата email адреса. Корисничкото име и новата лозинка ќе ви бидат пратени по email.