+389 (0)72220229 ispor@ff.ukim.edu.mk

Трошок-Ефикасност за лекот Perjeta (pertuzumab) во неоадјувантен третман кај пациенти со локално напреднат, инфламаторен или ран стадиум на HER 2 позитивен карцином на дојка во Р.Македонија.

Дополнителни Информации

  • Категорија: Локални
  • Организирано од:
  • Датум: 18 Jun 2018

Проект

Трошок-Ефикасност за лекот Perjeta (pertuzumab) во неоадјувантен третман кај пациенти со локално напреднат, инфламаторен или ран стадиум на HER 2 позитивен карцином на дојка во Р.Македонија.

 

Траење на проектот: 2017

Фотографии

Најава за членови

Запомни ме

Заборавено корисничко име или лозинка?

Не сте член? Кликнете тука за да аплицирате

Заборавено корисничко име или лозинка
Ве молиме внесете ја вашата email адреса. Корисничкото име и новата лозинка ќе ви бидат пратени по email.