+389 (0)72220229 ispor@ff.ukim.edu.mk

ИСПОР-Скопје на 20.11.2012 година одржa практична едукативна обука на тема Буџет Импакт Анализа (БИА)

Најава за членови

Запомни ме

Заборавено корисничко име или лозинка?

Не сте член? Кликнете тука за да аплицирате

Заборавено корисничко име или лозинка
Ве молиме внесете ја вашата email адреса. Корисничкото име и новата лозинка ќе ви бидат пратени по email.