+389 (0)72220229 ispor@ff.ukim.edu.mk

Во Скопје одржан првиот иновативен форум – “Со иновација до здрава нација”

Најава за членови

Запомни ме

Заборавено корисничко име или лозинка?

Не сте член? Кликнете тука за да аплицирате

Заборавено корисничко име или лозинка
Ве молиме внесете ја вашата email адреса. Корисничкото име и новата лозинка ќе ви бидат пратени по email.